Wie ben ik

foto: Anne Meyer

Mijn naam is Heleen Weber en ik ben moeder van drie volwassen kinderen en oma van een kleinzoontje. In heb 25 jaar met heel veel plezier als docent Nederlands in de hoogste klassen van het havo en vwo gewerkt en geniet inmiddels van een vervroegd pensioen.
Mijn roots liggen in het Westen van het land en sinds 1997 woon ik met heel veel plezier in Twente, eerst in Borne, nu in Delden. Ik ben sportief: een fanatiek skiër en zee-zeiler, probeer dagelijks een stevig stuk te wandelen en ga naar de sportschool. Ik kook graag en houd van een warme sfeer en gezelligheid.

Ik durf van mijzelf te zeggen dat ik begiftigd ben met de gave van het woord. Ik vind het heerlijk om met taal te spelen en telkens weer op zoek te gaan naar die wijze van zeggen die in de betreffende situatie de meeste zeggingskracht heeft.