Reviews

Anna Losinska-Gruiters 
mei 29, 2024
Op 5 mei 2024 heeft Heleen ons bijgestaan tijdens ons huwelijk op de prachtige locatie van De Woeste Hoeve. Wij kijken met veel plezier terug zowel op de voorbereidende fase als de huwelijksceremonie zelf.
Met veel rust, professionaliteit en aanvulbare liefde heeft Heleen naar onze wensen geluisterd, heeft ze onze kinderen en vrienden erbij betrokken en waar nodig dacht ze wijs mee over de organisatie. Kortom een warme, professionele en daadkrachtige aanwezigheid waarvoor wij dankbaar blijven

Anna Losinska-Gruiters 
mei 29, 2024
Op 5 mei 2024 heeft Heleen ons bijgestaan tijdens ons huwelijk op de prachtige locatie van De Woeste Hoeve. Wij kijken met veel plezier terug zowel op de voorbereidende fase als de huwelijksceremonie zelf.
Met veel rust, professionaliteit en aanvulbare liefde heeft Heleen naar onze wensen geluisterd, heeft ze onze kinderen en vrienden erbij betrokken en waar nodig dacht ze wijs mee over de organisatie. Kortom een warme, professionele en daadkrachtige aanwezigheid waarvoor wij dankbaar blijven

Bart en Femke  
mei 22, 2024
Op 17 mei 2024 hebben wij een fantastisch fijne trouwdag gehad. Heleen heeft hier ons goed in bijgestaan. Die dag hebben wij ons geregistreerd partnerschap omgezet in een huwelijk. De korte formaliteit was bij de gemeente. Wij wilden echter graag ons huwelijk vieren. Heleen heeft dit bewerkstelligd door haar mooie toespraak en betrok onze kinderen erbij. Ze straalt rust uit, is daadkrachtig en neemt de regie. Erg prettig!
Heleen, Bedankt

Victor & Florianne 
januari 12, 2024
Mede dankzij Heleen kijken wij terug op een prachtige trouwceremonie. Heleen heeft ervoor gezorgd dat zowel onze Nederlandstalige als Spaanstalige gasten alles goed konden volgen, door op een heel natuurlijke manier beide talen door elkaar te gebruiken zonder dat het slordig of langdradig werd. Wij waren heel blij met Heleen en onze gasten ook! Heleen gaf ons het gevoel dat alles mogelijk was, maar dacht ook fijn met ons mee en gaf ons eerlijk advies. Dank, Heleen!

Mark en Myrthe 
oktober 15, 2023
Heleen heeft tijdens onze bruiloft de ceremonie mogen verzorgen. Dit heeft ze ontzettend goed gedaan. Vooraf hebben we een heel fijn gesprek gehad waarin ze oprechte interesse toonde in onze levens en onze relatie. Om ons nog beter te leren kennen heeft ze ook contact gehad met onze familie en vrienden. Dit alles resulteerde in een heel mooi verhaal waarin al onze gasten ons konden herkennen. Je merkte aan alles dat het erg zorgvuldig en met liefde was voorbereid. Dit kregen we na tijd dan ook veel van onze gasten te horen. Een echte aanrader!!

Emmanuel en Wendy 
oktober 7, 2023
Voor onze ceremonie zochten wij iemand die zowel de Nederlandse als Franse taal beheerst. Na wat speurwerk zijn we bij Heleen terecht gekomen. Nou, we hadden het niet beter kunnen treffen! Er was meteen een klik.
Heleen heeft de ceremonie met veel aandacht, gevoel en liefde voorbereid en gebracht.
Zelfs onze Franse familie heeft alles goed meegekregen en daardoor ook volop genoten!
Kortom, wij kunnen Heleen van harte aanbevelen voor een prachtige ceremonie.
Nogmaals bedankt lieve Heleen -xxx-

Herman en Tessa 
september 21, 2023
Heleen is niet alleen een buitengewoon mens, ze is ook een begaafd spreker die meer dan één snaar wist te raken voor, tijdens en na onze ceremonie. Vele van onze gasten refereerden naderhand aan haar woorden en wij hebben ze in ons op genomen. We hadden het niet beter kunnen treffen.
Dank je wel Heleen…

Sandra en Leon 
september 12, 2023
We zijn op 05-09-2023 getrouwd door Heleen. We zijn super blij dat we Heleen hebben gevonden als trouwambtenaar voor onze trouwceremonie. We wilden de ceremonie in het Nederlands en Spaans en Heleen heeft dit uitstekend aangepakt! Beide families waren er erg blij mee. Ze weet op een goede manier humor toe te voegen en over te brengen in de toespraak. Ook waren we erg tevreden hoe ze persoonlijke aspecten terug laat komen. We kunnen Heleen zeker aanraden als trouwambtenaar waarbij je kan vertrouwen op een mooie ceremonie.

Laura en Luuk  
augustus 2, 2023
In januari 2022 zijn wij getrouwd voor de gemeente, gewoon simpel en klein, midden in de corona lockdown.
In juli 2023 hebben wij eindelijk onze liefde met familie en vrienden kunnen vieren. Hiervoor wilde wij ook nog een ceremonie, omdat het er toch een beetje bij hoort en omdat we nog geen trouwringen hadden uitgewisseld.
Na lang zoeken en een aantal BABS’en te hebben gesproken, vonden we eindelijk Heleen. Wij voelden direct een bepaalde klik in het contact.
Heleen is bij ons thuis geweest voor een uitgebreide kennismaking. Vervolgens heeft ze contact gezocht met enkele naasten en met alle gewonnen informatie heeft ze een prachtige ceremonie in elkaar gezet.
Wij waren zeer tevreden, maar ook van onze gasten kregen we veel lovende woorden over de ceremonie te horen. Het was persoonlijk, grappig, informeel, precies wat we wilden.
Heleen, nogmaals hartelijk bedankt! Je hebt het top gedaan!

Judith en Marcel 
juli 24, 2023
Heleen heeft heel goed naar ons geluisterd tijdens de eerdere middag bij ons thuis. En ook onze volwassen kinderen had ze benaderd, daardoor werd de ceremonie een zeer persoonlijk verhaal. Bedankt, het was mede door jouw inzet een hele mooie dag.

Arend & Marianne Koetsier  
juli 4, 2023
Heleen is een bijzonder empathisch mensenmens. Ze heeft alle moeite genomen om ons en onze dierbaren te leren kennen, zodat onze gasten geraakt werden door herkenning. Heleen verwoordt prachtig wat ze heeft gehoord en stond open voor het verweven van ons Keltisch ritueel handfasting in de ceremonie. Wij kregen veel complimenten over haar bijdrage. We bevelen haar dan ook van harte aan voor zo’n belangrijk moment.

Aviya en Emiel  
juni 26, 2023
Op 21 juni zijn we getrouwd door Heleen. Vorig jaar hadden we Heleen ontmoet voor een kennismakingsgesprek en vertelden over onze unieke internationale relatie. Ze snapte onze wensen en tijdens de periode van het eerste gesprek tot de ceremonie hadden we op meerdere momenten goed contact. De ceremonie was super! Heleen bracht een goede, ontroerende en grappige speech waarin alle persoonlijke highlights leuk benoemd werden. We kunnen Heleen niet genoeg aanbevelen! Ze weet iedereen te ontroeren en maakt er een super ceremonie van! Dankjewel Heleen!

Linda Kok 
juni 3, 2023
Wij hebben een prachtige dag gehad!! En dat is zeker mede dankzij Heleen. Wat een fijne ceremonie! Precies zoals wij deze dag voor ogen hadden. Het was emotioneel, vol liefde en met humor. DE dag van ons leven. Bedankt hiervoor! ♥️

Sham Jagroep 
november 2, 2022
Lang hebben wij gekeken naar een trouwambtenaar die ons aansprak. Ineens zagen we Heleen op de site staan, en we hebben uitvoerig haar website bekeken. Meteen contact gezocht en al snelde volgde een afspraak met Heleen. We hadden gelijk een klik, en Heleen heeft met veel zorg en aandacht onze ceremonie voorbereid. Het verhaal is compleet gemaakt door interviews met onze dierbaren, en Heleen heeft dit alles nog compleet in een boekvorm gegoten. Een mooie tastbare herinnering, aan de mooiste ceremonie die wij ons kunnen voorstellen. De details, het verhaal en alles wat voor ons belangrijk is heeft Heleen aan gedacht. Heleen besteedt veel tijd en energie, en reageert vlot op berichtjes. Heleen heeft onze trouwdag gedragen, en we zijn ontzettend dankbaar dat zij ons heeft getrouwd!

Sharon Meilof-Timmer 
september 17, 2022
10 september hebben wij ons ja-woord aan elkaar gegeven met Heleen als trouwambtenaar.
Vooraf kwam Heleen bij ons thuis en bespraken wij hoe we elkaar hebben leren kennen en hoe onze dag er uit gaat zien. Wij hebben dit als erg prettig ervaren.
Twee dagen voor onze bruiloft hadden we telefonisch contact om de laatste punten door te spreken en stelde zij ons gerust.
De ceremonie was beter verlopen dan wij van te voren hadden gewenst met de benodigde humor, een lach en en traan.
Wij hebben Heleen als een open, vriendelijk en enthousiast persoon leren kennen en wij zouden haar van harte aanbevelen.

Michael en Irma Michorius 
augustus 29, 2022
We zijn op 22-08-’22 getrouwd met Heleen als trouwambtenaar.
En we hadden het niet beter kunnen treffen! Vantevoren is ze bij ons thuis geweest en er was meteen “een klik”. We hebben alles besproken en het voelde heel goed. Ze heeft ons zo’n ontzettend mooie ceremonie gegeven. Het was fantastisch!! Het was heel persoonlijk met een lach en een traan. Als er iemand is die wij zouden aanbevelen is het Heleen!
Wát een vakvrouw!!

Remco 
augustus 30, 2022
Lorena en ik zochten een Spaans sprekende ambtenaar voor onze huwelijksceremonie in Nederland, dit omdat Lorena uit Spanje komt. Na een korte telefonische kennismaking hebben we besloten dat we Heleen wilde als trouwambtenaar. De ceremonie, waarbij Nederlands en Spaans werd afgewisseld, tot een vloeiend verhaal, was prachtig. Zowel wij als de gasten kijken er zeer tevreden op terug. Dankjewel Heleen, je was geweldig!

Dolliou-Noort 
augustus 19, 2022
Cédric en ik hadden geen betere ceremonie kunnen wensen. Het was een Frans-Nederlandse ceremonie. Heleen heeft iedereen aan het lachen gekregen, gevoelige onderwerpen prachtig verwoord en iedereen betrokken bij de intieme ceremonie (gezinnen, getuigen, ceremoniemeesters). Wij zijn ontzettend blij dat Heleen onze trouw ambtenaar was.

Walter Broekhuizen  
juli 21, 2022
Wij zochten iemand die ons in het Spaans en Nederlands kon trouwen aangezien mijn vrouw uit Spanje komt. Na de eerste keer contact met Heleen opgenomen te hebben hadden wij gelijk een goed gevoel.
Dit werd meteen versterkt bij het eerste kennismakingsgesprek, we praatten over van alles en nog wat én natuurlijk het verhaal over ons. Heleen heeft veel tijd genomen om ons beter te leren kennen. De weken daarna heeft zij contact gezocht met de getuigen en een aantal familieleden om een zo goed en leuk mogelijk verhaal te hebben op de dag van de bruiloft. Ze heeft fantastisch werk geleverd!
De ceremonie stond bol van de humor, leuke feitjes en was uitstekend vertaald. Ze is na de ceremonie nog even gebleven om met de familie en vrienden te praten en iedereen was erg te spreken over haar.
Mijn tip: zoek je iemand die jullie tweetalig kan trouwen, formeel of informeel; Heleen is de beste keuze. En via deze weg nogmaals bedankt Heleen!!

Diane en Dick Brunt 
 juli 13, 2022
Heleen heeft met haar fantastische toespraak een enorme bijdrage geleverd aan onze mooie bruiloft. Ze weet een perfecte balans te vinden tussen het formele gedeelte en het meer persoonlijke deel. Door de goede gesprekken met ons en met onze getuigen vooraf, heeft ze echt meegenomen in een prachtig persoonlijk verhaal. Dat alles ook nog eens voorzien van scherpe, humoristische teksten.
Ook onze gasten waren vol lof over de mooie speech.
Nogmaals hartelijk dank Heleen!

Gert en Sanne Bunschoten 
juli 10, 2022
Ook via deze weg willen wij Heleen bedanken voor de mooie ceremonie tijdens ons bruiloft in juni 2022!
Wij hebben Heleen leren kennen als een hartelijke en enthousiaste vrouw. Door de gesprekken voor de bruiloft, is de ceremonie heel persoonlijk geworden. Ook merken wij dat Heleen flexibel is over de invulling van de ceremonie, wat bij ons betreft anders dan ‘normaal’ is verlopen vanwege de corona maatregelen die zijn geweest.
Wij bevelen Heleen aan als ambtenaar bij ieder volgend bruidspaar!

Mr & Mrs Weusthof 
juni 22, 2022
Wij hebben een fantastische dag gehad met Heleen als onze trouwambtenaar. Ze weet heel goed een mooie balans te vinden in de ceremonie. Belangrijke mensen op de juiste manier in het verhaal naar voren te laten komen zonder het heel zwaar te maken. Voor ons was het belangrijkste een relaxte liefdevolle dag te hebben en dat heeft Heleen duidelijk meegenomen in de ceremonie. We bevelen Heleen van harte aan!

Jarno en Ilse de Wilde 
april 1, 202
Om onze ceremonie heel persoonlijk te maken zijn we zelf op zoek gegaan naar een trouwambtenaar. Tijdens de eerste telefonische kennismaking klikte het direct.
Heleen heeft een ijzeren geheugen en haar ontgaat niets, zelf de kleinste details werden door haar opgenomen en meegenomen in ons persoonlijk verhaal. De ceremonie was nog mooier en persoonlijker dan wij hadden gehoopt. Al onze genodigden waren onder de indruk van deze persoonlijke ceremonie. Wij zouden Heleen dan ook zeer zeker aan ieder aankomend bruidspaar aan willen raden! Heleen, nogmaals bedankt!

Héctor&Laia  
april 2, 2022
Our experience with Heleen has been outstanding! We celebrated our wedding on Saturday 2nd April in Utrecht and Heleen was our wedding officiant.
We can say that she was amazing!!!
She spent a lot of time helping us, responding to our questions and taking a lot of time and effort ( double effort because we requested the ceremony to be in Spanish ) to prepare her speech and to know us better.
She made the ceremony in a perfect Spanish and everyone was so pleased with her. Everything was very beautiful and she made our day even more special.
We wish all the best to her because she is very professional, but also a very kind person.
Thank you for being part of that day, Heleen!
Hector&Laia

Robert  en Rammi
september 1, 2021
Heleen is erg goed met taal en het was voor haar dan ook geen probleem om onze ceremonie in het Engels te doen voor onze niet Nederlandstalige gasten.
We waren onder de indruk hoe ze op basis van een korte kennismaking zo’n persoonlijk verhaal met liefde en humor heeft neergezet. We hebben veel complimenten van onze gasten gekregen.

Grace en Henk
oktober 1 2021
Onze ervaring is dat Heleen een luisterend oor heeft en met de verkregen informatie zorgvuldig omgaat.Zich zeer betrokken voelt bij het bruidspaar.Dit alles levert een boeiend verhaal op. En passant geeft zij praktische tips voor het hele gebeuren. Hartelijk aanbevolen.

Ece enTolga  
Eind juni 2021 hebben wij Heleen benaderd voor onze huwelijk in september 2021. Vanaf het begin heeft ze ons de zekerheid gegeven dat alles zal verlopen zoals wij dat wilden.
Ook stond Heleen ervoor open om
(ongevraagd) advies te geven en te helpen bij zaken om ons huwelijk heen, wat natuurlijk erg fijn was.
Communicatie is super wanneer nodig. Ook heeft ze elke keer ruim de tijd genomen om met ons te overleggen/verhalen te delen.
Bijzonder was dat ze goed schakelde tussen Nederlands en Duits voor onze gasten in Duitsland!
De toespraak was mede hierdoor geweldig. Heleen had alles goed onthouden wat ons erg verraste op bepaalde punten.

Wij bevelen Heleen van harte aan aan paren met behoefte aan tijd, een warme band, oprechte interesse en duidelijke communicatie!

Vriendelijke groet,
Mit freundlichen Grüßen!

Kim en Martijn:
Juni 2020 hebben wij Heleen benaderd voor onze bruiloft in Spanje. Vanaf het eerste moment was daar een klik. Vol enthousiasme sprak zij over Spanje en de warme herinneringen aan het land. Een tweetalige ceremonie was voor haar geen enkel probleem. Helaas was een bruiloft in Spanje, door Corona, niet mogelijk. Maar het stond voor ons als een paal boven water dat Heleen ook in Nederland onze ambtenaar moest zijn. In de tussentijd hebben wij meerdere keren contact met haar gehad. Zij vroeg regelmatig welke personen ze kon benaderen om onze ceremonie nog persoonlijker te maken. Op 22 mei 2021 zijn wij getrouwd. Heleen heeft een prachtige persoonlijke ceremonie voorbereid. Met oog voor detail, een vleugje humor en met een klein Spaans randje, precies zoals het moest zijn.

Taki en Sander:
We held our wedding on 13 February 2021 during the COVID-19 lockdown. I am so happy I stumbled across Heleen because she made the wedding very personal and special for us – despite the bride not being able to physically invite a single family member or friend to her own wedding. We could only receive guests from various places around the world via a livestream link so she delivered her speech in both English and Dutch. Heleen took in many hours to request our direct family members about a description of us as individuals and made a humorous but heartwarming speech on the day, just as we had wanted. Even my friends said that she was a memorable civil celebrant! Heleen likes to get down to business and is very quick at responding and preparing for your special day, making it a relief to organise the paperwork with the Gemeente. She was also patient and spontaneous to react to IT issues that we faced during our connection with the overseas guests online. She is able to think on her feet and I thank her for being so attentive and considerate. She is willing to go out of her way to understand and get to know the couple.  We were impressed how thoughtful she was to make every step of our wedding count – I feel like we found a new friend through organising our wedding!

Hartstikke bedankt!

Kirsten en Raimond:
Wij hebben Heleen meegemaakt als trouwambtenaar bij ons huwelijk in maart 2017. We hebben haar leren kennen als een hartelijk persoon, met een scherp oor. Dit kwam terug in de toespraak die zij hield. Op subtiele manier benoemde ze gevoelige onderwerpen, waarbij ze oog had voor iedereen die er was. Ze had precies alle dingen onthouden en verwerkt in haar toespraak die belangrijk voor ons waren. We waren hierdoor geraakt. Ze is een begenadigd spreker. We bevelen haar van harte aan als ambtenaar bij huwelijk of geregistreerd partnerschap!

Betty en Leo:
Heleen is enthousiast, open en heeft inlevend vermogen.  Ze beschikt over de nodige levenservaring. Ze staat open voor de persoonlijke accenten bij de huwelijkssluiting.  Je vertrouwt haar in alle opzichten toe dat ze er een mooie gebeurtenis van maakt. 

Gerda en Reinier:
Dan besluit je te gaan trouwen en mag je op zoek gaan naar iemand die dit bijzondere moment mag bezegelen als ambtenaar. Je raadpleegt wat sites en komt dan o.a. voor onze gemeente Overijssel Heleen Weber tegen.
Een vrouw die ons aansprak en daarom haar gevraagd ons te trouwen.
Wat ons betreft….is dit uitermate goed bevallen.
Dit blijkt o.a. uit het goede eerste gesprek vooraf….waar Heleen een goed luisterend oor heeft voor details.
Wat bleek op de uiteindelijke huwelijksvoltrekking: Een begenadigd spreekster die zeer zorgvuldig en weloverwogen haar woorden heeft gekozen in de toespraak.
Humor, betrokkenheid en persoonlijk gevoel komen in haar toespraak naar voren.
Evenals de anderen kunnen we Heleen van harte aanbevelen als trouwambtenaar. Haar betrokkenheid uit zich bijvoorbeeld in een persoonlijk bezoek een aantal weken na de trouwdag. Waar maak je dat nog mee….Kunnen we geen 6 sterren selecteren bij de beoordeling?