Reviews

Héctor&Laia  

april 2, 2022
Our experience with Heleen has been outstanding! We celebrated our wedding on Saturday 2nd April in Utrecht and Heleen was our wedding officiant.
We can say that she was amazing!!!
She spent a lot of time helping us, responding to our questions and taking a lot of time and effort ( double effort because we requested the ceremony to be in Spanish ) to prepare her speech and to know us better.
She made the ceremony in a perfect Spanish and everyone was so pleased with her. Everything was very beautiful and she made our day even more special.
We wish all the best to her because she is very professional, but also a very kind person.
Thank you for being part of that day, Heleen!
Hector&Laia

Robert  en Rammi

september 1, 2021
Heleen is erg goed met taal en het was voor haar dan ook geen probleem om onze ceremonie in het Engels te doen voor onze niet Nederlandstalige gasten.
We waren onder de indruk hoe ze op basis van een korte kennismaking zo’n persoonlijk verhaal met liefde en humor heeft neergezet. We hebben veel complimenten van onze gasten gekregen.

Grace en Henk

oktober 1 2021
Onze ervaring is dat Heleen een luisterend oor heeft en met de verkregen informatie zorgvuldig omgaat.Zich zeer betrokken voelt bij het bruidspaar.Dit alles levert een boeiend verhaal op. En passant geeft zij praktische tips voor het hele gebeuren. Hartelijk aanbevolen.

Ece enTolga  

Eind juni 2021 hebben wij Heleen benaderd voor onze huwelijk in september 2021. Vanaf het begin heeft ze ons de zekerheid gegeven dat alles zal verlopen zoals wij dat wilden.
Ook stond Heleen ervoor open om
(ongevraagd) advies te geven en te helpen bij zaken om ons huwelijk heen, wat natuurlijk erg fijn was.
Communicatie is super wanneer nodig. Ook heeft ze elke keer ruim de tijd genomen om met ons te overleggen/verhalen te delen.
Bijzonder was dat ze goed schakelde tussen Nederlands en Duits voor onze gasten in Duitsland!
De toespraak was mede hierdoor geweldig. Heleen had alles goed onthouden wat ons erg verraste op bepaalde punten.

Wij bevelen Heleen van harte aan aan paren met behoefte aan tijd, een warme band, oprechte interesse en duidelijke communicatie!

Vriendelijke groet,
Mit freundlichen Grüßen!

Kim en Martijn:

Juni 2020 hebben wij Heleen benaderd voor onze bruiloft in Spanje. Vanaf het eerste moment was daar een klik. Vol enthousiasme sprak zij over Spanje en de warme herinneringen aan het land. Een tweetalige ceremonie was voor haar geen enkel probleem. Helaas was een bruiloft in Spanje, door Corona, niet mogelijk. Maar het stond voor ons als een paal boven water dat Heleen ook in Nederland onze ambtenaar moest zijn. In de tussentijd hebben wij meerdere keren contact met haar gehad. Zij vroeg regelmatig welke personen ze kon benaderen om onze ceremonie nog persoonlijker te maken. Op 22 mei 2021 zijn wij getrouwd. Heleen heeft een prachtige persoonlijke ceremonie voorbereid. Met oog voor detail, een vleugje humor en met een klein Spaans randje, precies zoals het moest zijn.

Taki en Sander:

We held our wedding on 13 February 2021 during the COVID-19 lockdown. I am so happy I stumbled across Heleen because she made the wedding very personal and special for us – despite the bride not being able to physically invite a single family member or friend to her own wedding. We could only receive guests from various places around the world via a livestream link so she delivered her speech in both English and Dutch. Heleen took in many hours to request our direct family members about a description of us as individuals and made a humorous but heartwarming speech on the day, just as we had wanted. Even my friends said that she was a memorable civil celebrant! Heleen likes to get down to business and is very quick at responding and preparing for your special day, making it a relief to organise the paperwork with the Gemeente. She was also patient and spontaneous to react to IT issues that we faced during our connection with the overseas guests online. She is able to think on her feet and I thank her for being so attentive and considerate. She is willing to go out of her way to understand and get to know the couple.  We were impressed how thoughtful she was to make every step of our wedding count – I feel like we found a new friend through organising our wedding!

Hartstikke bedankt!

Kirsten en Raimond:

Wij hebben Heleen meegemaakt als trouwambtenaar bij ons huwelijk in maart 2017. We hebben haar leren kennen als een hartelijk persoon, met een scherp oor. Dit kwam terug in de toespraak die zij hield. Op subtiele manier benoemde ze gevoelige onderwerpen, waarbij ze oog had voor iedereen die er was. Ze had precies alle dingen onthouden en verwerkt in haar toespraak die belangrijk voor ons waren. We waren hierdoor geraakt. Ze is een begenadigd spreker. We bevelen haar van harte aan als ambtenaar bij huwelijk of geregistreerd partnerschap!

Betty en Leo:

Heleen is enthousiast, open en heeft inlevend vermogen.  Ze beschikt over de nodige levenservaring. Ze staat open voor de persoonlijke accenten bij de huwelijkssluiting.  Je vertrouwt haar in alle opzichten toe dat ze er een mooie gebeurtenis van maakt. 

Gerda en Reinier:

Dan besluit je te gaan trouwen en mag je op zoek gaan naar iemand die dit bijzondere moment mag bezegelen als ambtenaar. Je raadpleegt wat sites en komt dan o.a. voor onze gemeente Overijssel Heleen Weber tegen.
Een vrouw die ons aansprak en daarom haar gevraagd ons te trouwen.
Wat ons betreft….is dit uitermate goed bevallen.
Dit blijkt o.a. uit het goede eerste gesprek vooraf….waar Heleen een goed luisterend oor heeft voor details.
Wat bleek op de uiteindelijke huwelijksvoltrekking: Een begenadigd spreekster die zeer zorgvuldig en weloverwogen haar woorden heeft gekozen in de toespraak.
Humor, betrokkenheid en persoonlijk gevoel komen in haar toespraak naar voren.
Evenals de anderen kunnen we Heleen van harte aanbevelen als trouwambtenaar. Haar betrokkenheid uit zich bijvoorbeeld in een persoonlijk bezoek een aantal weken na de trouwdag. Waar maak je dat nog mee….Kunnen we geen 6 sterren selecteren bij de beoordeling?