Reviews

Kirsten en Raimond: Wij hebben Heleen meegemaakt als trouwambtenaar bij ons huwelijk in maart 2017. We hebben haar leren kennen als een hartelijk persoon, met een scherp oor. Dit kwam terug in de toespraak die zij hield. Op subtiele manier benoemde ze gevoelige onderwerpen, waarbij ze oog had voor iedereen die er was. Ze had precies alle dingen onthouden en verwerkt in haar toespraak die belangrijk voor ons waren. We waren hierdoor geraakt. Ze is een begenadigd spreker. We bevelen haar van harte aan als ambtenaar bij huwelijk of geregistreerd partnerschap!

Betty en Leo: Heleen is enthousiast, open en heeft inlevend vermogen.  Ze beschikt over de nodige levenservaring. Ze staat open voor de persoonlijke accenten bij de huwelijkssluiting.  Je vertrouwt haar in alle opzichten toe dat ze er een mooie gebeurtenis van maakt. 

Gerda en Reinier: Dan besluit je te gaan trouwen en mag je op zoek gaan naar iemand die dit bijzondere moment mag bezegelen als ambtenaar. Je raadpleegt wat sites en komt dan o.a. voor onze gemeente Overijssel Heleen Weber tegen.
Een vrouw die ons aansprak en daarom haar gevraagd ons te trouwen.
Wat ons betreft….is dit uitermate goed bevallen.
Dit blijkt o.a. uit het goede eerste gesprek vooraf….waar Heleen een goed luisterend oor heeft voor details.
Wat bleek op de uiteindelijke huwelijksvoltrekking: Een begenadigd spreekster die zeer zorgvuldig en weloverwogen haar woorden heeft gekozen in de toespraak.
Humor, betrokkenheid en persoonlijk gevoel komen in haar toespraak naar voren.
Evenals de anderen kunnen we Heleen van harte aanbevelen als trouwambtenaar. Haar betrokkenheid uit zich bijvoorbeeld in een persoonlijk bezoek een aantal weken na de trouwdag. Waar maak je dat nog mee….Kunnen we geen 6 sterren selecteren bij de beoordeling?